Un adolescent in varsta de 16 ani, din localitatea Gataia, judetul Timis, acuzat ca si-a violat patru verisoare cu varste cuprinse intre cinci si zece ani, a fost retinut si este urmarit penal pentru viol.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Emil Andrei, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca politistii orasului Gataia au inceput urmarirea penala fata de T.R.A, de 16 ani, pentru viol.

Conform sursei citate, adolescentul este acuzat ca, in perioada iunie - octombrie 2010, a violat patru fetite, de cinci, sapte, noua si zece ani, care sunt verisoarele lui.

"Politistii au fost sesizati de catre T. Ramona Iuliana, de 32 de ani, din Gataia, ca nepotul sau, T.R.A., de 16 ani, din Gataia, in perioada iunie - octombrie 2010, in repetate randuri a intretinut raporturi sexuale normale si anale cu patru minore cu varste cuprinse intre cinci si zece ani", a afirmat Andrei.

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis a precizat ca adolescentul a fost retinut pe baza de ordonanta si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.