Incredibil11 Octombrie 2010

Lectura de un minut

Serviciile fiscale americane au trimis din greseala peste 70.000 de cecuri, in cadrul planului de stimulare economica, unor contribuabili decedati, irosind astfel 18 milioane de dolari.
Serviciile administrative au trimis unui numar de 71.688 de beneficiari cate un cec in valoare de 250 de dolari in cadrul ajutorului acordat prin planul de relansare adoptat in 2009 de presedintele Barack Obama, explica un raport realizat in urma inspectiei platilor efectuate de serviciile de Securitate sociala, relateaza MEDIAFAX.

Acesti destinatari erau insa decedati si astfel au fost irositi 18 milioane de dolari. Potrivit raportului, aproximativ jumatate dintre aceste cecuri au fost retrimise fiscului.

Astfel de cecuri, in valoare totala de 4,3 milioane de dolari, au fost trimise si unui numar de 17.343 de detinuti, dar majoritatea acestora erau eligibili pentru a primi acest ajutor.

"Este inacceptabil sa se faca erori de plata. Platile noastre in cadrul planului de relansare au fost exacte in 99,8 la suta din cazuri si am recuperat rapid cecurile gresite", a declarat Mark Lassiter, purtator de cuvant pentru securitate sociala intr-un e-mail trimis AFP.

Citeste si:
Hilarry Clinton, atac la Bernie Sanders: "N-a realizat nimic"
Hilarry Clinton, atac la...

"In fiecare an facem un numar mic de erori trimitand plati unor persoane decedate deoarece nu primim la timp informatia despre moartea lor", a conchis Lassiter.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.