Un barbat din Kenya, devenit faimos dupa ce s-a insurat cu o suta de femei, cu care a avut in jur de 160 de copii, a murit saptamana aceasta din cauza unei boli legate de tensiune, la aproximativ 90 de ani.
Potrivit CNN News, kenyanul, supranumit "Pericol" din cauza sarmului sau si a abilitatii de a cuceri femeile, avea in jur de 160 de copii.

Familia sa este atat de mare, incat aceasta a construit o biserica si o scoala pentru rudele sale, in orasul Kisumu. Ancentus Akuku a recunoscut ca marimea familiei sale a facut imposibila tinerea la curent cu activitatile acestora.

Nonagenarul a pus longevitatea si energia sa pe seama consumului de mancaruri traditionale si de legume multe. El s-a prabusit, in locuinta sa, dupa un puseu de tensiune si a fost declarat mort la spitalul local, potrivit unuia din fiii sai. Akuku s-a casatorit cu prima sotie in 1939 si cu ultima sotie in 1992, relateaza MEDIAFAX. De asemenea, el a divortat de 30 de femei.

Poligamia era acceptata in Kenya, in vremea lui Akuku, insa majoritatea barbatilor au renuntat la ea, de-a lungul anilor. In ultimii ani, femeile au castigat mai multe drepturi in Kenya si, acum, trebuie sa depuna juramant ca nu se vor casatori niciodata cu un poligam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.