Reverendul Barry Downing, fost preot presbiterian, a descoperit ca in unele pasaje din Biblie sunt prezente Obiecte Zburatoare Neidentificate.
Un grup de oameni asista in masa la aparitia pe cer a unui urias si stralucitor obiect zburator care ii urmeaza multi kilometri si chiar ii protejeaza de atacurile inamice. Cineva este vazut cum se ridica la cer inconjurat de o raza luminoasa. Un barbat observa vehicule circulare bizare avand creaturi la bord.

Potrivit MEDIAFAX, descrierea pare desprinsa dintr-un film stiintifico-fantastic sau din relatarile moderne ale martorilor unui fenomen OZN. Ei bine, nu este asa, ci episoadele intregi din care sunt extrase franturile prezentate se gasesc mentionate atat in Vechiul, cat si in Noul Testament al Bibliei. Doar ca, este de parere reverendul Barry Downing, fost preot presbiterian, acestea sunt mascate sub forma interventiei divine.

"Daca OZN-urile sunt o forma de energie inteligenta dintr-o alta lume, ele ar putea sa existe de milioane de ani si ar fi putut juca un rol in dezvoltarea religiei biblice", crede Downing, relateaza Descopera. ro.

Potrivit aolnews.com, Barry Downing a publicat in 1968, cartea "Biblia si farfuriile zburatoare", Downing sugereaza ca extraterestrii in nave spatiale avansate tehnologic au avut un cuvant de spus in evenimentele expuse in Biblie. "Se pot gasi in cartea sfanta a crestinatatii semne ale unor obiecte care apar pe cer, par controlate inteligent si interactioneaza cu personajele biblice", a mai adaugat reverendul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.