Britanicii de la Andvinyly s-au gandit sa-ti preseze cenusa pe un disc de vinil care sa contina muzica ta preferata, astfel incat sa fii alaturi de cei dragi chiar daca nu mai esti.

Nimanui nu-i place praful pe un disc de vinil, dar a-si pune cenusa pe un astfel de disc este cu totul altceva, deoarece e cu siguranta o modalitate sigura de a asculta muzica preferata chiar daca ai ttrecut granita de ceva vreme. Practic tu esti muzica, si cauza pentru care discul se zgaraie si sunetul nu suna tocmai perfect. Britanicii de la Andvinyly s-au gandit ca aceasta ar fi un mod placut de a-ti petrece eternitatea, singura conditie este convingerea familiei sau a unor prieteni sa te "asculte", scrie Adevarul.

Interesul pentru astfel de "vieti de dupa moarte" s-a dezvoltat recent. Multi dintre clintii Andvinyly sunt persoane care au cenusa celor dragi si care se gandesc ca acestora le-ar fi suras ideea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.