Un adolescent din SUA si-a strans fratele de 10 ani de gat, fiind inspirat de catre criminalul in serie Dexter.
Pe 28 noiembrie, anul trecut Andrew Conley, in varsta de 18 ani si -a ucis fratele, strangandu-l de gat, chiar in propria locuinta, marturisind ca mai tarziu urma sa-si omoare si tatal. Potrivit digitaljournal, fosta iubita a tanarului din Indiana a declarat la Tribunal, ca gestul criminal a fost inspirat de personajul principal din serialul TV, Dexter, un criminal in serie, interpretat de catre Michael C. Hall.

Tanarul si-a recunoscut crima, si-a cerut scuze pentru moartea fretelui sau, dar marturiseste ca nu intelege ce l-a determinat sa o comita, relateaza Associated Press. Un psiholog din Indiapolis care l-a consultat pe Conley a declarat ca tanarul a inteles ca a comis o eroare majora. "In inregistrarile video din celula, tanarul a fost surprins spunandu-si de nenumarate ori, ca este "un monstru" si ca merita orice pedeapsa ar primi", potrivit Fox41.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.