Un cetatean german a fost jefuit pe o strada din Constanta de catre un barbat care a pretins ca e politist si care i-a cerut documentele pentru control, luandu-i apoi din portmoneu o bancnota de 500 de euro.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, cetateanul german Hans Bernhardt se plimba, luni dupa-amiaza, in jurul orei ora 17.30, pe strada Rascoalei 1907 din municipiul Constanta, moment in care a fost acostat de doi tineri necunoscuti.

Unul dintre acestia s-a prezentat a fi politist si i-a aratat o legitimatie, dupa care i-a solicitat documentele pentru control. Barbatul i-a dat portofelul in care avea documentele personale, dar si mai multe bancnote de cate 500 de euro, relateaza MEDIAFAX.

Dupa ce i-a verificat actele, falsul politist i-a inmanat germanului portofelul si a plecat. Ajungand la hotelul unde era cazat, Hans Bernhardt a constatat ca din portmoneu lipseste o bancnota de 500 de euro. El a depus imediat o plangere la Politie, iar in prezent anchetatorii de la Sectia 3 incearca sa-i identifice pe cei doi tineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.