Doi tineri din SUA s-au sarutat 32 de ore si 30 de minute, depasind recordul mondial pentru cel mai lung sarut intre persoane de acelasi sex.
Matty Daley si Bobby Canciello s-au sarutat aproape 33 de ore in campusul Colegiului din New Jersey, intrecand recordul precedent de 32 de ore si 7 minute, stabilit in Germania.

Potrivit digitaljournal, cei doi tineri au realizat acest record pentru a lupta pentru exalitatea drepturilor pentru persoanele homosexuale si pentru a strange fonduri pentru Proiectul Trevor (interventii incazul sinuciderilor la nivelul pesoanele cu diferite orientari sexuale). Site-ul "Sarutul lui Matty si Bobby" (The Matty & Bobby Kiss) a fost realizat pentru a invita oamenii sa sustina "drepturile egale pentru fiecare persoana cu privire la orientarea sexuala".

Acesta miscare inscrie in Cartea Recordurilor primul sarut intre persoane de acelasi gen, mai ales ca cei doi baieti nu sunt parteneri si in viata reala. Matty a dorit sa pastreze confidentialitatea asupra vietii private, iar Booby este intr-o relatie cu o persoana care il sustine in acest demers. Cei doi manifestanti s-au pregatit timp de 48 de ore inainte de a incepe aceasta provocare si s-au antrenat asiduu pentru a invata cum sa-si conserve energia pentru sarutul ce a durat mai mult de o zi.

Pentru a inregistra recordul in Cartea Recordurilor, acestia au fost nevoiti sa respecte cateva reguli stricte, printre care: buzele lor trebuiau sa stea lipite tot timpul, trebuia sa ramana treji si in picioare si sa nu fie sustinuti de catre alte persoane sau obiecte si nici sa nu poarte scutece pentru adulti, pentru nevoile fiziologice. In plus, nu au avut permisiunea de a face pauze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.