Mica mica, dar e a mea - vorba reclamei. In acea rulota, exista bucatarie, un scaun, un pat, un dulap, o zona de depozitare si, cel mai important, un acoperis deasupra capului. Adica tot ceea ce-i trebuie unui tanar nonconformist ca sa se simta bine in orice calatorie, fara grija banilor pentru chirie.
Stim, pare putin ciudat sa afirmi ca poti construi o casa pe un scuter. E si mai ciudat cand auzi numele de Bufalino, care pare o combinatie intre bufon si arlechino. Dai aici nu e nimic de glumit, ci un concept cat se poate de serios. Vorbim de Art Lebedev, o companie care nu se mai opreste din inovat, asa ca lucrurile nu stau chiar pe nasuri rosii sau baloane colorate.

Potrivit Yuppy, rusii de la Art Lebedev s-au extins de la tastaturi pana la cladiri, iar acum tin internship-uri pentru tineri cu potential. Practic, oricine are o minte creativa, poate aplica pentru o bursa la celebrul studio. E si cazul lui Cornelius Comanns, care a si venit cu un concept cat se poate de interesant: Bufalino Mobile! Ce e asta? O casa pe un scuter, nu despre asta incercam sa vorbim? Cornelius a luat (imaginar) un scuter Piaggio Ape 50 (trei roti, cu doua pe spate; exista si modele cu doua roti pe fata, insa in mod cert nu dispun de aceeasi stabilitate) si i-a adaugat o platforma, sub forma unei rulote de mici dimensiuni. Mica mica, dar e a mea - vorba reclamei. In acea rulota, exista bucatarie, un scaun, un pat, un dulap, o zona de depozitare si, cel mai important, un acoperis deasupra capului. Adica tot ceea ce-i trebuie unui tanar nonconformist ca sa se simta bine in orice calatorie, fara grija banilor pentru chirie.

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.