O tanara de origine siriana si-a decapitat fiul in varsta de 4 ani, fiind trimisa in arest preventiv pentru infractiunea de omor premeditat.

Potrivit tdg.ch, Lina Haji, de origine siriana, din localitatea belgiana Braine-l'Alleud, si-a omorat copilul decapitandu-l cu cruzime. Crima a fost declarata de catre celalalt copil al femeii, o fata in varsta de 16 ani.

Potrivit procurorilor, mama a fost gasita vinovata, in urma prezentarii a sase probe: urme de sange in locuinta familiei, pe lenjerii puse la spalat, un cutit de bucatarie cu urme de sange (posibila arma a crimei), incoerente in declaratia femeii, o cheie de la locuinta familiei gasita in apropierea cadavrului si marturia unui martor care ar fi declarat ca a vazut-o pe femeie, miercuri, in apropiere de locul in care a fost gasit trupul copilului, relateaza Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.