Un barbat din Paris, care a inregistrat 55 de copii cu 55 de femei diferite, risca o pedeapsa de 10 ani in inchisoare, fiind suspectat de frauda a paternitatii.
Barbatul in varsta de 54 de ani, de origine africana, a carui nume nu a fost identificat de catre autoritati, a fost arestat in apartamentul sau din Paris, in timpul unei raide a politistilor care s-au autosesizat din cauza faptului ca mai mult de 50 de persoane erau inregistrate la acea adresa.

Politia suspecteaza barbatul ca este implicat intr-o inselatorie pentru a obtine beneficii sociale care ar fi costat statul francez mai mult de 1 milion de euro in fiecare an, relateaza Reuters.


"La acest moment 42 de femei au fost identificate si fiecare a declarat ca barbatul este tatal biologic al copiilor lor", a raportat politia pariziana intr-un comunicat. Se pare ca barbatul a marturisit ca agata femeile in baruri, in cluburi sau ocazional pe cand vizita alte tari, precum Senegal, Cameroon si Mali.

Pentru o taxa de 150-200 de euro acesta inregistra copii si mamele lor in sistemul social francez, ceea ce-i conferea drept de resedinta permanenta si beneficii sociale egale cu ale oricarui alt francez. Potrivit declaratiilor unora dintre mame, acestea primeau si pana la 7.500 de euro in unele luni de la barbat.

"Autoritatile vor continua investigatiile pentru a vedea in urma testelor ADN, daca barbatul este intr-adevar tatal celor 55 de copii carora le-a dat numele sau", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei din Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.