Un bebelus parasit de catre mama sa in toaleta unui avion Gulf Air, care a aterizat astazi in Manila, a fost gasit de catre personalul de intretinere.
Doctorii de la punctul medical al aeroportului Ninoy Aquino s-au grabit sa verifice starea noului-nascut, insa acesta era sanatos tun, relateaza digitaljourney.

Mama copilului nu a putut fi gasita de catre autoritatile aeroportului, deoarece a parasit in graba terminalul. "Imediat ce aeronava a aterizat femeia s-a grabit sa paraseasca aeroportul, insa nu am reusit sa-i determinam nationalitatea copilului. In concluzie, nu stim daca mama sau ambii parinti sunt din Arabia Saudita sau din Filipine".

Potrivit Mail Online, autoritazile au fost consternate cum mama a putut sa dea nastere copilului in toaleta, fara sa atraga atentia si s-a intors la locul sau, ca si cum nimic nu s-ar fi intalmplat. In plus, nimeni nu a observat copilul in cosul de gunoi din toaleta, in timpul zborului. "Singurele vesti bune sunt ca bebelusul este sanatos si cantareste in jur de 2.8 kg", a declarat Dr Maria Teresa Agores, care era de serviciu in Terminalul 1, cand bebelusul a fost adus la ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.