Betisoarele parfumate joaca un rol important in viata noastra spirituala, relaxandu-ne simturile si calmandu-ne. Dar ati incercat vreodata betisoarele parfumate luminate?
Kyu Hyun Lee si Hae Won Jo, doi designeri creativi au reusit sa inventeze o noua metoda de relaxare ce aminteste de betisoarele japoneze aprinse in cazul festivitatilor. Acestia au creat Scent Incense Stick Mood Lights, betisoare parfomate care raspandesc o aroma placuta si o lumina difuza in acelasi timp, creand o atmosfera totala de relaxare, scrie hometone.org.

Potrivit Yanko Design, Dispozitivele parfumate se pot incarca colectiv si la fel, pot fi amplasate oriunde doriti, cate unul sau mai multe. Noua inventie a surprins atat de mult, incat cei doi designeri au fost premiati cu argint in cadrul competitiei Internationale KOIZUMI, design al produselor de iluminat.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.