Afla ce iti rezerva Numarul secret al Sanatatii!
In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispusa, dar si despre cum ai putea sa te protezi impotriva lor, potrivit Garbo.

Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supun influentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care ne guverneaza viata si starea de sanatate fizica si mental a organismului exista o legatura foartre stransa? Stiai ca pornind de la studiul numerelor si al cifrelor, specialistii in numerologie pot emite raporturi competente de analiza a starii tale de sanatate? Stiai ca in numerologie ziua in care te-ai nascut contine informatii esentiale despre conditia fizica a organismului tau, dar si despre predispozitia spre anumite boli? Prin urmare, numerele actioneaza asupra starii fizice si psihice a organismului. Este adevarat ca stiinta numerologiei nu face minuni si nici nu ne poate schimba radical viata. Dar ne poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti si in imbunatatirea calitatii vietii.

Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, dar si despre bolile la care esti predispusa. Prin urmare, daca esti nascuta in zilele de 1, 10, 19 si 28 ale lunii – numarul sanatatii tale este 1. Daca esti nascuta in zilele de 2, 11, 20 si 29 –numarul reprezentativ al sanatatii tale este 2. Daca esti nascuta in zilele de 3, 12, 21, 30 –numarul sanatatii va fi 3. Cei nascuti in zilele de 4, 13, 22 si 31 – au ca numar al sanatatii numarul 4. Daca esti nascuta in zilele de 5, 14, 23 – numarul sanatatii este 5, daca ziua nasterii tale este 6, 15, 24 – numarul sanatatii va fi 6, daca ziua nasterii este intr-una din zilele de 7, 16, 25 – numarul sanatatii este 7. Persoanele nascute in urmatoarele zile: 8, 17 sau 26 – dispun de numarul 8 ca numar al sanatatii, iar cele nascute in zilele de 9, 18 si 27 beneficiaza de 9 ca numar al sanatatii. In textul de mai jos gasesti si interpretarile numerologice ale Numarului Sanatatii tale.
  • Numarul Sanatatii 1 (cei nascuti in zilele de 1, 10, 19, 28) – Persoanele care au ca numar al Sanatatatii numarul 1 de bucura de o conditie generala buna si de-a lungul existentei lor nu vor avea probleme majore de sanatate. Sunt firi joviale si optimiste si au o gandire pozitiva, fapt care le influenteaza in bine sanatatea. Stresul este insa o problema care le va da multe batai de cap. . La propriu!... Pentru ca aceste persoane sunt extrem de ambitioase, au tendinta de a se suprasolicita. Sunt recomandate periodic exercitiile de relaxare, precum si practicarea ciclismului, a inotului sau a exercitiilor de yoga. Deconectarea de problemele cotidiene este absolut necesara! Conform profilului lor numerologic, exista anumite predispozitii spre bolile cardiovasculare (ce se vor accentua odata cu inaintarea in varsta), spre afectiunile oculare si cele care tin de circulatia sangelui.
  • Numarul Sanatatii 2 (cei nascuti in zilele de 2, 11, 20, 29) – Persoanele care au ca numar reprezentativ al Sanatatii numarul 2 manifesta o sensibilitate deosebita la nivelul sistemului digestiv (cu precadere stomacul ) si al intestinelor , iar principalele afectiuni (indigestie, constipatie cronica, diaree, etc) cu care se vor confrunta de-a lungul vietii vor fi o consecinta a acestui fapt. Diabetul si astmul nu sunt nici ele excluse de pe fisa clinica a acestor persoane. Pe plan psihic, se pot confrunta cu tulburari ale somnulu, cu stari de slabiciune fizica si psihica si o usoara anxietate. Se pot confrunta totodata si cu o circulatie deficitara a sangelui ceea ce poate cauza anemii puternice si cu timpul slabirea inimii. Femeile pot avea probleme si cu aparatul reproducator. Care este insa principala lectie pe care o invata aceste persoane de la numerologie? Ca trebuie sa se protejeze eficient impotriva ingrijorarii excesive. Masa regula, la ore fixe, este mai mult decat necesara!
Citeste mai multe despre acest subiect pe Garbo.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.