Cei trei fondatori Facebook ar putea fi condamnati la moarte pentru blasfemii la adresa profetului Mohamed.

Potrivit Weird Asia News un avocat pakistanez a adresat o petite conform careia doreste condamnarea la moarte a celor trei fondatori Facebook pentru ca au adresat blasfemii la adresa profetului Mohamed.

In petitie, Muhammad Azhar Sidiqque a invocat sectiunea 295-C din Codul Penal al tarii sale, care spune ca autorul oricarei remarci peiorative la adresa profetului Mohamed va fi condamnat la moarte sau la inchisoare pe viata.

Acuzatiile pakistanezului au venit in urma unui concurs de caricaturi ale profetului Mohamed, “Everybody Draw Mohammed Day”, lansat de o femeie din Germania si sustinut de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

De asemenea ancheta ii mai vizeaza si pe cofondatorii Facebook, Dustin Moskovitz si Chris Hughes, chiar daca nici acestia si nici Zuckerberg nu mai au nicio legatura cu actuala companie Facebook.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.