Un student iesean, in varsta de 21 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgente din municipiu, dupa ce nu si-a mai putut scoate din ureche dispozitivul hands-free pe care si-l montase pentru a copia la un examen din sesiunea de restante.

Studentul s-a dus la un examen restant montandu-si in ureche un dispozitiv hands-free, cu ajutorul caruia a primit informatiile dictate de catre un prieten.

Dupa ce a iesit din sala de examen, tanarul nu si-a mai putut scoate dispozitivul din ureche si a decis sa se prezinte la spital pentru a cere ajutorul medicilor, relateaza MEDIAFAX.

"Tanarul a ramas cu dispozitivul de auditie fixat la nivel auricular si a beneficiat de extragerea corpului metalic strain. Nu au aparut complicatii, astfel ca studentul a putut pleca acasa", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, seful Unitatii Primire Urgente din cadrul Spitalului de Urgente din Iasi.

El a precizat ca, in ultimele zile, de la inceperea sesiunii de restante, mai multi studenti ieseni au ajuns la spital, din cauza suprasolicitarii.

"Au necesitat ingrijiri medicale, pe fondul oboselii sau al consumului in exces de cafea si tigari. Le recomand un regim echilibrat de viata pentru a trece cu bine peste perioada dificila a examenelor
", a mai spus medicul Tudor Ciuhodaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.