Iubitori de Mocha frapuccino si latte de soia din toata lumea, lantul de cafenele Starbucks a lansat aplicatia Starbucks Card Mobile pentru utilizatorii de BlackBerry.
In septembrie 2009, Starbucks a introdus aceasta aplicatie pentru iPhone si iPod touch, oferindu-le posesorilor acestor device-uri sa-si plateasca bautura de la Starbucks cu ajutorul telefonului, putand in acelasi timp sa-si monitorizeze premiile de fidelitate.
Acum toate aceste facilitati au fost adaptate si imbunatatite si pentru utilizatoriiBlackBerry Bold, Curve, Storm si Tour. In acest moment, cei care folosesc acest telefon pot folosi si un localizator (Starbucks Locator) al cafenelelor Starbucks, nu doar al celor care accepta platile mobile.

Intr-un interviu pentru Mashable, Chuck Davidson, autorul inovatiei Starbucks Card, a declarat ca 3/4 dintre clientii BlackBerry au acum acces la Starbucks Card Mobile app. Desi acesta nu a confirmat inca o aplicatie de acest gen si pentru utilizatorii de Android, a specificat ca acestia ar fi urmatorii pe lista, dupa ce Starbucks Card Mobile a fost implementat pentru iPhone si BlackBerry.

Pentru a descarca Card Mobile BlackBerry app, vizitati site-ul Starbucks mobile.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.