O avocata din India si-a schimbat sexul pentru a evita o casatorie impusa de catre familia sa.
Potrivit news.com.au, femeie in varsta de 30 de ani, avocat, a trebuit sa apeleze la o masura extrema, pentru a se sustrage de la o casatorie nedorita.

Dupa operatie chirurgicala, femeia a marturisit: "Mai bine devii barbat pentru a scapa de suferintele pe care trebuie sa le induri ca femeie". Aceasta declaratie este un strigat de ajutor colectiv, sustinut de majoritatea femeilor din India traditionala, unde se practica adesea aceste casatorii planificate de catre parinti.

In ciudata "afacerilor matrimoniale", India are o foarte scazuta rata a divortului, cu mai putin de 2% din toate casatoriile, aranjate sau consimtite de ambele parti. In comparatie cu SUA, unde femeile isi aleg barbatul pe care il doresc, insa toate casatoriile se sfarsesc mai devreme sau mai tarziu, India este un caz mai fericit.

Doctorii femeii, care a vrut sa-si pastreze anonimatul, au declarat ca i-a obligat sa o opereze, amenintand ca se va sinucide, relateaza weirdasianews.com. Femeia a trecut printr-o operatie de 7 ore, intr-un spital privat din Bhubaneswar, in NE Indiei, insa gurile rele spun ca scopul operatiei nu a fost doar evitarea casatoriei, ci si pentru a-si petrece tot restul vietii alaturi de o femeie pe care o iubea de ceva vreme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.