O fetita de 5 ani din Marea Britanie a murit dupa ce a inghitit pastilele tatalui sau in loc de jeleuri.
Fetita de 5 ani a murit in urma unei supradoze de Tramadol, dupa ce a confundat recipientul in care erau pastrate pastilele cu o cutie de jeleuri Jelly Beans. Potrivit digitaljournal, Hanna Collins s-a folosit de un scaun pentru a lua cutie, plasata nu foarte vizibil, insa unde stia de obicei, ca parintii pastreaza ciocolata sau biscuiti.

Fetita a fost descoperita de catre sora mai mare cu un an, Amy, care a declarat intr-un interviu pentru Daily Mail ca si-a vazut sora mestecand tabletele, inainte de a le scuipa in toaleta, cand a realizat ca nu erau dulciuri. Tatal, Andrew, a incercat sa afle daca fetita a luat ceva, insa aceasta a negat. Dupa cateva ore, fetita a inceput sa scoata un zgomot ciudat in somn si sa faca spuma la gura. Ajutata de catre paramedicii, care-i dadeau indicatii la telefon, mama fetitei a incercat sa o salveze, insa fetita a murit cateva ore apoi, la spital.

Detectivul Sergent Steve Angel a declarat ca au fost gasite capsule de Tramadol in camera fetitei, iar, desi accidentul a avut loc pe 18 martie, doctorii patologi au declarat, astazi, ca fetita a fost ucisa de supradoza de calmante. Hanna avea un nivel de 8.3 mg de medicamentatie, depozitat in ficat.

Tatal Hannei a declarat ca uitase de existenta lor, deoarece le administra foarte rar, iar membrii familiei sunt inca socati de moartea accidentala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.