Conform Libertatea, care citeaza metro.co.uk , designerul James Gilpin filtreaza urina folosind acelasi proces ca si in cazul purificarii apei. Zaharurile sunt extrase din lichid si sunt apoi utilizate in etapele de fermentare.
Mandru de whisky-ul pe care l-a creat, Gilpin are de gand sa-l prezinte in cadrul unei expozitii din Londra, unde cei interesati vor putea sa-l si incerce.
Britanicul nu vrea sa comercializeze produsul, deoarece sustine ca este o opera de arta.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
GALERIE FOTO | Cum arată Hotel Cișmigiu și ce așteptări au cei care-l conduc...
Sursa: wall-street.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
A înșelat-o sau nu Dorian Popa pe Claudia Iosif: Am greșit! Cred că este de...
Sursa: kudika.ro
-
Vista Bank finanțează un parc eolian al grupului Premer Energy
Sursa: futurebanking.ro