Un nou site de Internet ofera amatorilor posibilitatea de a paria pe data si locul exact unde va avea loc urmatorul atac terorist. Site-ul www.where-next.com e un proiect lansat de doua companii italiene, care ofera servicii de marketing, respectiv jocuri pe calculator. Vizitatorii site-ului trebuie sa indice locul presupusului atac pe o harta interactiva a lumii, data si ora exacta, precum si modalitatea in care va fi realizat atentatul (de exemplu, cu arme chimice sau de catre un terorist-kamikaze etc.).

Exista si o conditie pentru ca pariul sa fie validat: e necesar ca in atac sa moara cel putin zece oameni. Cel care va ghici devine castigatorul concursului si obtine un premiu: un tricou galben, avand pe el imprimat locul tragediei. Pariurile se fac pana la urmatorul atac terorist, dupa care ele sunt oprite si jocul incepe de la zero. Deocamdata, in "topul" locurilor unde ar putea avea loc urmatorul atac terorist, Rusia este favorita, urmata de Europa si SUA.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.