Un notoriu sofer-betiv din Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a fost prins pentru a 16-a oara conducand in stare de ebrietate, la Manchester. Ian Kershaw, in varsta de 45 de ani, avea permisul suspendat pana in 2012. Un politist i-a facut semn sa opreasca, remarcand traseul dubios al autoturismului. Cu un record de 24 de infractiuni la volan, dintre care 16 legate de consumul de alcool, barbatul a fost condamnat la cinci luni de inchisoare.

Carole Whittingham, din cadrul unei organizatii ce militeaza impotriva sofatului in stare de ebrietate, a declarat: "Sunt uimita! E un record, iar sentinta are menirea de a-i proteja pe participantii la trafic". "Este cel mai grav caz de acest gen pe care l-am intalnit vreodata", a spus si procurorul Mark Humphriest. Tata a trei copii, Kershaw a refuzat recoltarea probelor in vederea stabilirii alcoolemiei, insa a recunoscut imediat ca are permisul suspendat si asigurarea neplatita.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.