Primul premiu de Miss Frumusete Artificiala a fost acordat, sambata, la Peking, unei tinere fete care vrea sa devina ea insasi chirurg estetician. Feng Xian (foto dreapta), in varsta de 22 de ani, fericita aleasa, a afirmat ca este "mandra" de noua sa frumusete, fie ea si artificiala - obtinuta in urma numeroaselor injectii si liposuctii - si ca acest premiu este rasplata nenumaratelor suferinte indurate. "Toate eforturile au meritat. De altfel, am devenit mult mai frumoasa si, in plus, acesta este un lucru bun atat pentru viitoarea mea cariera, cat si pentru tot restul vietii mele", a declarat tanara fata care si-a facut incizii pana si la ochi. "Voi avea, astfel, incredere cand voi deveni chirurg estetician. in aceste afaceri, doar succesul este permis, nu si esecul", este de parere Feng Xian. La acest concurs fara precedent au participat 19 finaliste cu varste cuprinse intre 17 si 62 de ani.

Premiul cel mare a fost un cadou in valoare de 6.000 de dolari, constand in bijuterii si o vizita gratuita la saloane de chirurgie estetica din Japonia. Premiul doi a revenit unei alte tinere de 22 de ani, Zhang Shuang, care si-a facut incizii la ochi, si-a schimbat forma fetei si a nasului si si-a marit sanii. A treia laureata, Cheng Lili, 22 de ani, s-a supus acelorasi interventii chirurgicale. Printre candidati s-a aflat si o femeie de 62 de ani, Liu Yulan, care, prezentandu-se in fata publicului cu o fata fara riduri, a declarat: "Cautarea frumusetii este eterna. Chirurgia estetica nu ar trebui sa se adreseze doar tinerilor". O alta frumusete artificiala, Liu Xiaojing, 22 de ani, a declarat cu doar cateva zile inainte de concurs ca in urma cu trei ani era inca barbat. "Frumusetea este visul intregii lumi, nu numai al femeilor, ci si al barbatilor", a explicat ea. Cele doua candidate insolite au primit un premiu "pentru ca au lasat cea mai buna impresie presei".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.