O britanica in varsta de 34 de ani, acuzata ca a ucis deliberat o pisica, punand-o in masina de spalat, ar putea fi condamnata la inchisoare, relateaza AFP. Holly Thacker a decis sa o inece pe Fluffy in masina de spalat, pentru a-si pedepsi fetitele. Potrivit marturiei copiilor, in varsta de cinci, respectiv 15 ani, obligati sa asiste la scena, pisica a murit dupa zece minute. Femeia, judecata de un tribunal din Norwich, a negat comiterea oricarui act de cruzime.

Respingandu-i argumentele, magistratii au declarat-o vinovata, miercuri, urmand ca pronuntarea sentintei sa aiba loc la 18 octombrie. Rob Melloy, membru al RSPCA, asociatie britanica pentru apararea animalelor, a declarat in fata instantei ca moartea lui Fluffy este "cel mai oribil act deliberat de cruzime" de care a auzit vreodata in cei sapte ani de activitate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.