O casa din Londra ce are pe alocuri latimea de numai 1,65 metri a fost scoasa la vanzare contra sumei de 934.000 de dolari. Agentii imobiliari au descris casa drept "uluitoare si, in mod cert, unica in lume". Locuinta se afla in Shepherd's Bush, "turtita" intre un salon de masaj si un magazin de haine, in vestul Londrei, si este dotata cu veranda, terasa pe acoperis, trei dormitoare, doua bai, o bucatarie. Printre fostii proprietari se numara si un fotograf, care a transformat cladirea in locuinta, dintr-un magazin de palarii.

Actualul proprietar este regizor si a locuit in inedita casa timp de 14 ani. Negociatorul imobiliar care se ocupa de tranzactie, Simon Waller, a precizat ca unicitatea casei a dus la stabilirea pretului piperat. "Nu cred ca e prea scumpa, avand in vedere ca nu poate fi comparata cu nimic", a spus el, citat de BBC News.

"Pretul nu poate fi comparat cu cel al unei case de peste drum, deoarece nicaieri nu mai exista o astfel de casa", a adaugat agentul. Mai toti proprietarii au fost fie pictori, fie fotografi, fie angajati media, iar de fiecare data cand a fost scos la vanzare, imobilul a fost achizitionat pe sume ce au depasit media pietei. Portiunea cea mai lata a casei masoara circa trei metri. Waller estimeaza ca cel mai potrivit proprietar ar fi un cuplu de tineri artisti, nicidecum o familie "normala".

"Locuinta i se potriveste oricui vrea sa iasa din banal, este putin boem, dar doreste totusi o casa primitoare. Este un loc incredibil de relaxant si chiar am avut sansa sa fiu invitat la o petrecere in aceasta casa la inceputul anilor '90. Cheful a durat patru zile", a povestit el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.