Un cuplu de britanici ofera 70.000 $ recompensa celui ce le va gasi cainele pierdut acum cinci luni. Diane Cousins (55 ani) si-a ipotecat casa si a vandut verighetele si inelele de logodna pentru a face rost de bani pentru a-l recompensa pe gasitorul Natashei, o catea labrador in varsta de 15 ani. in plus, femeia l-a convins pe sotul ei Roy, in varsta tot de 55 de ani sa "puna la bataie" si o suma lasata mostenire de tatal lui.

Cu toate acestea, nu a aparut inca vreun semn ca cineva ar fi vazut catelul. Acesta a disparut in luna martie a acestui an, cand a ramas deschisa usa casei lor din Bromley, Kent. Diane Cousins, receptionera la un hotel, a lipit peste tot postere cu Natasha si, in ciuda recompensei oferite, nimeni nu a contactat-o. Cateaua este maro cu o pata alba pe piept si schiopateaza de piciorul drept din fata, dar, potrivit stapanei, Natasha nu arata varsta pe care o are.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.