O chelnerita din Suedia a primit bacsis de la un client o masina Porsche, scrie cotidianul suedez "Aftonbladet". "Prima data m-am gandit ca glumeste cu mine", a declarat Josefin, chelnerita in varsta de 19 ani. Josefin servea clientii in localul Njuraanger Cafe din orasul Sundsvall, in centrul Suediei, cand a fost fost chemata la o masa de un client care a vrut sa stie ce varsta are.

Dupa ce i-a raspuns la intrebare, barbatul, care a dorit sa ramana anonim, a spus ca ii da bacsis masina lui marca Porsche. "La inceput am fost suspicioasa, dar nu am simtit ca m-ar trage pe sfoara. Parea doar foarte dragut", a spus tanara. Au stabilit sa vorbeasca a doua zi pentru ca tanara sa-si primeasca darul. in ziua urmatoare, chelnerita, insotita de tatal sau, s-a prezentat la casa barbatului pentru a lua masina. "Are nevoie de mici reparatii, dar in mare totul este in regula", a spus fata. Masina marca Porsche a fost fabricata in 1979 si la ora actuala nu mai valoreaza decat 3.215 euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.