Daca persoana pe care o iubiti se afla intr-un alt oras, departe de dumneavoastra, iata o veste buna: relatiile la distanta dureaza mai mult decat cele in care partenerii traiesc impreuna si se vad zilnic. Potrivit unui nou studiu, elaborat de oameni de stiinta din cadrul Universitatii Purdue din SUA, distanta mare dintre cei care se iubesc poate face minuni si ii poate apropia foarte mult pe parteneri.

Oamenii implicati in relatii apropiate din punct de vedere geografic raman impreuna cu ajutorul activitatilor comune, cum ar fi responsabilitatile casnice. in schimb, cei implicati in relatii la distanta comunica mai bine, vorbesc mai mult despre relatia lor, au mai putine certuri si petrec clipe pline si de calitate atunci cand se intalnesc. Aceste lucruri creeaza o apropiere rar observata la partenerii care se vad zilnic, spune Mary Carole Pistole, autoarea studiului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.