Un cuplu londonez si-a denumit motanul dupa secretarul general al ONU, Kofi Annan, dar, desi poarta numele unui promotor al pacii, pisoiul este un razboinic perfect, informeaza site-ul This Is London online. Motanul bengalez, in varsta de cinci ani, este un bataus renumit in suburbiile Londrei, ucigand o pisica si ranind altele doua atat de grav, incat veterinarii au fost nevoiti sa le eutanasieze.

Kofi a alungat vulpi, a omorat sobolani, pasari si veverite si le-a adus mari profituri veterinarilor, prin ranile provocate multor pisici de casa. Desi i-au amenajat o cusca in gradina, unde sta pe timpul zilei, stapanii lui Kofi Annan - Chris si Caroline Hykiel - sustin insa ca motanul nu este o "bestie" si ca lumea il face pe nedrept tap ispasitor. Ei nu dezmint total acuzatiile, dar sustin ca motanul nu e mai rau decat orice alta pisica al carei instinct de vanator este inca activ. "E un nemernic, un "rottweiler" al felinelor. E infricosator cand ataca o pisica bengaleza. Kofi este mare, musculos, iar o pisica normala nu are nici o sansa in fata lui", spune Brian Coombes, care a initiat un grup de actiune cerand proprietarilor sa fie mai responsabili fata de animalele lor de casa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.