Cea mai mare retea de socializare, Facebook: Pe cat de provocator si interactiv, pe atat de letal! Trei tineri din Columbia au fost executati dupa ce numele lor au aparut pe "o lista neagra" de pe Facebook.

Diego Ferney Jaramillo, in varsta de 16 ani, si Eibart Alejandro Ruiz Munoz, in varsta de 17 ani, au fost impuscati mortal pe o strada din localitatea Puerto Asis, din Columbie, conform The Telegraph.

Doua zile mai tarziu, tinerii din oras a primit prin intermediul Facebook un "hitlist " cu 69 nume pe ea, inclusiv cele ale celor doi ucisi.

Adolescentii inscrisi au fost sfatuiti sa paraseasca orasul sau sa infrunte moartea.

Norbey Alexandru Vargas, in varsta de 19 ani, a fost impuscat mortal trei zile dupa ce numele sau a aparut pe lista.

Dupa uciderea celui de-al treilea tanar, lista neagra de pe Facebook a fost actualizata, fiind adaugate inca 31 de nume ale unor tinere din orasul columbian.

Zona este adesea afectata de violenta referitoare la comertul de droguri din Columbia si a nelinistii politice legate de paramilitari si insurgenti.
O gasca cunoscuta sub numele de Los Rastrojos si FARC, grupul de gherila marxist, sunt cunoscute pentru faptul ca "opereaza" in zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.