O britanica in varsta de 45 de ani este acuzata ca ar fi torturat o pisica dupa ce a blocat-o intr-un tromberon de gunoi timp de 15 ore.

Mary Bale, in varsta de 45 de ani, din Marea Britanie, a fost surprinsa de camerele de filmat in timp ce arunca o pisica la gunoi.

Pisica ii apartinea lui Darryl Mann, si aceasta se juca pe gardul casei proprietarului in timp ce Mary Bale a trecut pe acolo. Femeia s-a oprit, a mangaiat pisica, dupa care a deschis capacul tomberonului de gunoi si a aruncat-o inauntru.

Pisica a ramas blocata in cutie timp de 15 ore, pana cand proprietarul i-a auzit tipetele si a scos-o de acolo.

Intrebata de politie de ce a facut acest lucru, Mary Bale a raspuns ca nu i se pare nimic iesit din comun, iar oamenii i-au interpretat gestul gresit.

Vroiam doar sa ma joc. Mi s-a parut amuzant sa o bag in tomberon si nu credeam ca nu va reusi sa iasa. Dar nu inteleg de ce se face atata scandal pentru asta, e doar o pisica”, a declarat Mary Bale pentru Daily Mail.

Britanica a primit amenintari cu moartea din partea iubitorilor de animale, iar politia cerceteaza acum imaginile filmate pentru a vedea daca femeia va fi sau nu pedepsita pentru fapta ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.