Mii de soferi sunt blocati in trafic, de zece zile, pe o autostrada din China, formand coloane de masini care se intind pe aproape 100 de kilometri.
Potrivit Wall Street Journal, circulatia a inceput sa se blocheze la 14 august, in provincia chineza Heibei, pe o autostrada importanta spre Beijing, din cauza unor lucrari de infrastructura rutiera. Situatia s-a inrautatit dupa ce mai multe vehicule s-au ciocnit intre ele, iar altele s-au defectat. Potrivit MEDIAFAX, blocajul rutier ar putea continua timp de o luna, pe parcursul desfasurarii lucrarilor de constructie.

Autostrada, de o importanta vitala pentru transportul de carbune, alimente si alte produse spre Beijing, a devenit tot mai expusa blocajelor rutiere masive, in conditiile unei cresteri continue a consumului in capitala populata de peste 20 de milioane de persoane. Numarul tot mai mare de camioane de mare tonaj deterioreaza drumurile, ele necesitand astfel lucrari de intretinere care incetinesc traficul.

Extrema ingreunare a circulatiei pe aceasta autostrada din China ar fi generat chiar aparitia comerciantilor, care vand soferilor blocati in trafic alimente, apa si alte bunuri de stricta necesitate la preturi foarte mari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.