Un copil chinez a ajuns sa cantarească la 10 luni, cat un copil de 6 ani.
Copilul, poreclit "Bebelusul Michelin", a fost dus la un spital din Changsha, capitala provinciei Hunan, avand febra, insa medicii au ramas socati cand au vazut cat de gras este. Parintii sai au pus greutatea copilului pe seama faptului ca nu are alte activitati decat mancatul si dormitul, relateaza MEDIAFAX.

Medicii au aratat, de asemenea, ca greutatea bebelusului Lei Lei, internat in prezent intr-un spital din Yiyang, nu are la baza vreo afectiune medicala si ca acesta pare a avea o stare de sanatate buna. Acestia au precizat, insa, ca bebelusul este un exemplu viu al obezitatii ce ameninta societatea chineza din ce in ce mai mult.

In ciuda greutatii sale pantagruelice, copilul nu este cel mai mare copil din lume, recordul apartinandu-i bebelusului Karan Singh, din Meerut, India, care cantarea peste 22 de kg, la aceeasi varsta, fiind copilul celei mai inalte femei din acesta tara, potrivit DailyMail.

China are in jur de 60 de milioane de persoane obeze - aproape cat populatia Frantei - si alte 200 de milioane de persoane supraponderale, potrivit ministerului chinez al Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.