Dupa cum stie fiecare femeie, anii de periat, uscat, intins cu placa si zeci sau mii de chimicale puse in el, pot sa-si puna amprenta destul de urat pe parul nostru, insa, cosmeticienii pretind ca au gasit solutia: Botox pentru par.

In acelasi fel in care Botox-ul sau alte cosmetice ajuta la ascunderea ridurilor si a petelor de pe piele, acesta poate ajuta si la regenerarea parului, sustin oamenii de stiinta, care se pare ca au gasit formul ideala pentru un par sanatos pentru toata viata.

Tratamentul, care costa putin peste 15 lire in Marea Britanie, se zvoneste a lasa parul fin, puternic si foarte des, iar efectele Botoxului de par pot dura pana la 10 saptamani, scrie Daily Mail.

“Formula magica” contine molecule care cauta si se ataseaza de ariile unde continutul de keratina este mai slab. Dupa aceea, moleculele penetreaza firul de par pentru a repara stricaciunile, sustin specialistii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.