Odata ce faima caracatitei Paul a apus, australienii s-au gandit sa aduca un nou profet acvatic: crocodilul Harry, care va prezice castigatorul alegerilor din weekend.
Potrivit BBC News, Harry a fost lansat de catre ingrijitorii unui parc natural din Australia, care au fost inspirati de performanta caracatitei Paul, prezicatoarea finalistei Cupei Mondiale. [Caracatita Paul a dat verdictul pentru finala Cupei Mondiale]

Ingrijitorii crocodilului de apa sarata, cu o lungime de cinci metri, din parcul natural Darwin, sustin ca reptila a prezis si ca Spania va castiga Cupa Mondiala - la fel ca faimoasa caracatita Paul, din Germania. Ingrijitorii vor atarna doi pui, cu greutati egale si cu fotografiile liderilor principalelor partide aflate in cursa, deasupra tarcului crocodilului. Cel pe care il va alege reptila va castiga alegerile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.