De ce ar dori cineva sa fure 1.600 de lire dintr-o banca si sa-i arunce in primul container? Ati putea sa-l intrebati pe britanicul care a facut aceasta isprava!
Un barbat in varsta de 42 de ani din Winchester a jefuit banca Barclays, acum doua zile si a sustras 1.600 de lire amenintandu-i pe functionari cu o presupusa arma. Insa, potrivit digitaljournal, dupa ce a jefuit banca, acesta a renuntat la bani, aruncandu-i pe o strada laturalnica.

"Barbatul s-a laudat ca este inarmat, insa dupa ce politistii la-u arestat s-a dovedit ca nu are nicio arma", a declarat pentru The Guardian, detectivul inspector Andy Symes din cadrul sectiei de Politie din Hampshire. "Barbatul a parasit banca si la scurt timp a aruncat banii, manuit de motive pe care nu le cunaostem inca", a mai adaugat acesta.

Barbatul originar din Southampton a fost arestat, iar politia a recomandat ca persoanele care au gasit banii in zona sa se prezinte cu ei la politie, pentru a putea fi folositi ca proba. In jur de 300 de lire au fost deja recuperate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.