Un preot din Ungaria a devenit faimos pe Youtube dupa ce a fost filmat pe un skateboard, imbracat in haine preotesti.
Clipul are peste 460,000 de vizite, oamenii apreciindu-i calitatile preotului catolic in varsta de 45 de ani. Potrivit digitaljournal, reverendul Zoltan Lendvai este prezentat in clip langa biserica sa din Redics, un sat micut la granita Ungariei cu Slovenia si este filmat de catre un grup de tineri, vizibil amuzati de prestatia preotului.
"Sunt multe metode de skateboarding care pot ajuta oamenii sa se apropie de Dumnezeu" a declarat Lendavi, potrivit The Telegraph. Preotul a marturisit ca skateboardingul era pasiunea lui din copilarie, iar acum il poate folosi ca pe o metoda de a atrage tinerii catre Biserica.

Metoda se pare ca functioneaza, din moment ce trei tineri atrasi de atitudinea cool a preotului au inceput sa frecventeze Biserica in mod regulat. Ideea lui Lendvai a venit din partea preotului italian John Bosco, din secolul al 19 lea care folosea jocurile educative pentru a atrage tinerii printre randurile discipolilor sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.