Un barbat din India a murit dupa ce i-a explodat telefonul in mana.
Barbatul originar din satul Banda, Kota, Rajasthan a fost ucis dupa ce telefonul mobil, o Nokia 1209 a explodat in timpul unei convorbiri. Potrivit Sky News, Gopal Gujjar, in varsta de 23 de ani, se afla in padure cand a avut loc explozia, fiind descoperit abia a doua zi. Nimeni nu stie exact ce s-a intamplat, din moment ce nu au fost martori la locul incidentului, insa politia a ajuns la concluzia ca a fost ucis de explozia telefonului, relateaza digitaljournal.

Politistii au descoperiti bucati din telefon in jurul sau, iar barbatul avea rani pe urechea dreapta, gat si umeri. Potrivit autoritatilor in India au mai fost inregistrate cazuri de explozii ale telefoanelor, insa de fiecare data acestea erau la incarcat.


Potrivit timesofindia.com, la inceputul acestui an, o tanara din Kadapa, India a fost ucisa in timp ce vorbea la un telefon ce se incarca in acelasi timp. De asemenea astfel de incidente legate de explozia telefoanelor mobile au mai fost intalnite in China, Coreea de Sud sau Nepal, toate fiind cauzate de telefoane "made in China" .

Citeste si: [Omorat de propriul telefon mobil]

[A murit din cauza exploziei unui telefon LG]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.