Cand Sebastian Flyte sau Mr. Bean si-au luat ursuletul de plus cu ei la facultate, toata lumea a calificat gestul ca excentric. Dar de atunci pana in ziua de astazi, se pare ca tot mai multa lume incepe sa-si pastreze animalutul de plus din copilarie.

Potrivit unui studiu realizat in Anglia, o treime dintre adultii britanici inca isi tin in brate ursuletul de plus din copilarie atunci cand dorm.

Mai mult de jumatate dintre englezi inca mai au ursuletul de plus cu care se jucau cand erau mici, iar varsta medie a jucariei este de 27 de ani.

Cei care continua sa doarma cu ursuleti au declarat ca jucaria le ofera confort emotional si actioneaza ca un factor de “destresare” eficient, scrie Daily Mail.

25% dintre barbatii britanici au declarat ca isi iau ursuletul de plus cu ei in calatoriile de afaceri, pentru ca le aminteste de casa.

  • Ursuletul regal

Printul Charles calatoreste pretutindeni cu ursuletul sau de plus, dupa cum dezvaluie o biografie a sa, scrisa de autorul american Christopher Andersen.

Lantul de hoteluri Travelodge, care a realizat studiul, spune ca in ultimul an au reunit peste 75.000 de jucarii de plus cu proprietarii lor.

"In mod interesat, proprietarii nu erau copii, avem un numar imens de oameni de afaceri si de femei care ne suna sa ne spuna ca si-au uitat ursuletul la noi", a spus purtatorul de cuvant Shakila Ahmed.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.