O cosmeticiana in varsta de 25 de ani, din Marea Britanie, sustine ca s-a culcat cu 5.000 de barbati in 9 ani (adica in 3.285 de zile).

Nikki Lee, originara din Essex, a declarat pentru Daily Mail ca in ultimii 9 ani, i-au trecut prin pat in jur de 5.000 de barbati si se lauda cu un “record” de 4 amanti intr-o singura noapte.

Intr-o confesiune care i-ar putea soca pe majoritatea, blonda din Essex a povestit cum a intretinut relatii sexuale in cluburi, pe strada sau in parcuri, incepand cu varsta de 16 ani.

Tanara de 25 de ani sustine ca media zilnica este de “doi barbati”, iar toate experientele ei sunt povestite intr-un jurnal personal, iar in dreptul fiecarui nume este data si o nota, in functie de prestatia partenerului.

Prietenii acesteia au avertizato in nenumarate randuri ca actiunile ei ar putea avea consecinte si ca un astfel de comportament s-ar putea clasifica drept “dependenta de sex”. Cu toate astea, tanara nu este dispusa sa renunte la aventurile ei. “Daca asta ma face fericita, de ce ar fi un lucru rau”, a declarat Nikki.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.