Corpul unui barbat dat disparut acum 2 ani de zile, a fost descoperit in frigiderul iubitei sale
Potrivit autoritatilor, Jean-François Poinard ar fi stat in frigider, inca din noiembrie 2008, cand a fost ucis in bataie.

Guylene Collober, in varsta de 51 de ani a recunoscut ca la- ucis pe bucatatrul in varsta de 71 de ani, foarte popular in Lyon, in perioada 1960-1990, adaugand ca a cumparat special frigiderul pentru a-l depozita in el, potrivit digitaljournal.com. Poinard si Collober au devenit un cuplu, dupa ce acesta s-a pensionat.

Potrivit CBC, Thibault Worth, jurnalist francez al Radio France Internationale, a declarat ca "Poinard a facut parte dintr-a patra generatie a dinastiei de mari bucatari din Lyon, activ pentru o perioada mare de timp". Acesta a mai adaugat ca bucatarul era considerat narcisist, posesiv si violent, iar vecinii sai au marturisit ca mereu il vedeau cu vanatai si taieturi.

Globe and Mail
au relatat ca persoana care le ingrijea apartamentul a fost martora numeroaselor scandaluri dintre ei. Corpul lui Poinard a fost gasit in pozitia fetala in frigider, acoperit cu pungi de plastic. Dupa ce initial a negat ca ar ar fi opera ei, Collober a recunoscut ca l-a batut pana a ramas fara suflare si l-a lasat in baie cateva zile pana a decis sa-l depoziteze in frigider.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.