Desi sunt inca valabile online, prezervativele Sarah Palin si Barack Obama au fost puse la pamant de catre un judecator din New York.
Prezervativele cu imaginile guvernatorului de Alaska si a presedintelui Americii pe ambalaj erau vandute de catre doi comercianti ambulanti pe strazile din New York. Edward Wardel si Thomas Larsen au fost retinuti si condamnati la o zi de munca in folosul comunitatii, desi ei comercializau produsele de contraceptie de mai bine de doi ani, potrivit digitaljournal.com.

Vanzatorii ambulanti nu aveau licenta si au fost opriti de catre autoritati sa mai puna in vanzare prezervative Sarah Palin sau Barack Obama pe strazile newyorkeze. Potrivit Politico.com, pentru a se apara, acestia au declarat ca produsul lor contine mesaje politice care ar trebui sa ii scoata de sub incidenta legii si sa le acorde pasuire. Insa judecatorul din Manhattan, Michael Gerstein, a considerat ca vanzarea prezervativelor este afacere pura, acuzandu-i ca fac acest lucru pentru beneficii materiale, si nu ca pamflet ori pentru a raspandi un mesaj politic.

Potrivit New York Daily News, prezervativele Sarah Palin inca mai pot fi achizitionate online de pe site-ul dedicat acestui produs. Pe pachetul de prezervative, Sarah Palin apare in fata unui cerb, avand in fundal un varf montan inzapezit, cu sloganul: "Cand avortul nu este o optiune". Prezervativele Barack Obama arata portretul presedintelui SUA, cu mesajul "Pachet de stimulare finala", avertizand in final ca "speranta nu e o forma de protectie", aluzie la sloganul electoral al liderului de culoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.