Fiica fostului primar al orasului New York, Rudy Giuliani, a fost arestata pentru furt dintr-un magazin de cosmetice.
Fiica fostului primar al orasului New York, Caroline, in varsta de 20 de ani, a fost arestata de politie pentru furt dintr-un magazin de produse cosmetice, relateaza CNN.

Caroline Giuliani a fost acuzata de furt calificat, dupa ce a fost prinsa furand, miercuri, intr-un magazin Sephora, care comercializeaza produse pentru ingrijirea pielii si machiaj, potrivit Departamentului de Politie. Ea este cea mai mica dintre cei doi copii ai lui Giuliani cu Donna Hanover, reporter de televiziune si actrita, de care a divortat, potrivit MEDIAFAX.

De la divortul de Hanover si casatoria cu Judith Nathan, relatia lui Giuliani cu copiii sai a fost tensionata, potrivit unui material publicat de The New York Times, in martie 2007. El a lipsit de la ceremonia de absolvire a liceului a fiului sau si de la piesele lui Caroline, relata The New York Times.

In acel an, in timp ce Giuliani incerca sa obtina nominalizarea republicana pentru a candida la presedintie, profilul pe Facebook al lui Caroline era listat intr-un grup de sustinere a senatorului din Illinois de la acea vreme, Barack Obama, aflat in cursa pentru presedintie. Dupa ce a primit un e-mail din partea site-ul Slate.com in legatura cu acest lucru, ea a parasit grupul imediat.

Giuliani a vorbit despre fiica sa la o intalnire electorala, in august 2007, la Clear Lake (Iowa), in timpul campaniei. "Imi iubesc fiica foarte mult. O respect mult si sunt mandru de ea. Nu fac comentarii despre copii, pentru ca vreau sa le ofer nivelul maxim de intimitate. Eu cred ca, in asemenea situatii, copiii merita sa beneficieze de nivelul maxim de intimitate. Iar cea mai buna cale de a realiza acest lucru este, in afara de a sublinia ca ii iubesti, tii la ei si esti foarte, foarte mandru de ei, sa nu comentezi despre ei", declara el.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Reprezentantii magazinului Sephora au refuzat sa comenteze incidentul, iar Biroul lui Giuliani nu a raspuns, miercuri, la telefon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.