Esti convins ca EI exista si ca vor veni intr-o buna zi la noi? Sau ca au venit deja de cateva ori si tu n-ai fost acolo sa-i intampini?

Descopera.ro a publicat cinci dintre cele mai populare locuri de pandit extraterestrii - destinatii perfecte de vacanta pentru cei atinsi de alien addiction si care poate spera - nemarturisit - sa aiba parte de vreo alien abduction.

Avebury, Anglia
, e faimos pentru cercurile din pietre - largi structuri aproape circulare, conturate de un sant marginit de un mal de pamant si de-a lungul caruia sunt plantate, in pozitie vertical, pietre. Arheologii le considera (doar) niste impresionante monumente neolitice (cu o vechime de 5000 ani). Cea mai importanta structura de acest gen are un diametru de cca. 400 m. Cercul cel mai mare ave initial, 98 de pietre, astazi au ramas doar 27

Asa-numitul Triunghi Falkirk (The Falkirk Triangle), din Scotia - zona cuprinsa intre Fife, Stirling si marginea orasului Edinburgh - este celebru pentru numarul mare de OZN -uri zarite: vreo 300 pe an, se zice. Conform unui studiu intreprins de Comitetul National Scotian pentru turism, un locuitor din 17.000 a zarit macar un OZN la viata lui.

Cel mai bun loc sa vezi un astfel de obiect ar fi, dupa opinia localnicilor, oraselul Bonnybridge, aflat la cca. 50 km la vest de edinburgh, unde cam jumatate din cei 6.780 de locuitori declara ca au vazut OZN-uri. E vorba sa se construiasca acolo un centru de primire a turistilor, dar inca nu s-a materializat nimic de felul acesta, asa ca numai cei cu adevarat pasionati de OZN-uri si extraterestrii au ce face acolo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.