Doi indieni au fost depistati la Curtici incercand sa iasa din tara ascunsi sub bancheta unui tren .
Doi cetateni din India au fost depistati de politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, din judetul Arad, in timp ce incercau sa iasa din tara ascunsi sub bancheta din compartimentul unui tren international, transmite corespondentul NewsIn.

Comisarul sef Ion Mares, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad, a precizat indienii au fost depistati in trenul international Rapid „Dacia”, care circula pe relatia Bucuresti - Viena.

„In urma cercetarilor, politistii de frontiera au stabilit ca, cei doi barbati sunt cetateni indieni si se numesc Ranvir S., in varsta de 22 ani, si Jasvir S., in varsta de 27 ani, si intentionau sa se sustraga controlului de frontiera. Acestia doreau sa ajunga in Italia si au recurs la aceasta metoda deoarece nu detineau viza pentru Spatiul Schengen“, a declarat comisar sef Ion Mares.

Politistii de frontiera au dispus intreruperea calatoriei pentru cei doi indieni si cercetarea lor pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat. La finalizarea cercetarilor vor fi prezentati procurorului, in vederea dispunerii masurilor legale ce se impun in acest caz, a mai mentionat purtatorul de cuvant al IJPF Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.