Un cuplu din Germania a cazut de la etajul a doilea, pe betonul din fata blocului, din cauza unei partide aventuroase de sex.
Cei doi indragostiti, ale caror nume nu au fost facute publice, s-au ales cu cu picioare rupte si taieturi la nivelul fetei dupa ce au cazut de la o inaltime de aproape 5 metri, pe betonul din fata unui bloc din Lubeck, Germania, anunta ninemsn.com.au.

Femeia in varsta de 28 de ani, era casatorita si avea o relatie extraconjugala, pe care a negat-o, desi a fost gasita goala impreuna cu amantul sau, in fata blocului, dupa ce au cazut de la balconul unde intretineau relatii sexuale.

„Nu faceam sex, doar ne prosteam”,
a declarat femeia pentru Bild.com. Vecinii au spus insa ca aceasta se intalnea des cu barbatul de 30 de ani in apartamentul ei.

Insa mai bizar decat saltul de la balcon, este faptul ca sotul femeii a fost dus la spital cu doar cu cateva zile inainte, dupa ce a cazut la randul sau de pe un acoperis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.