Patru ofiteri de politie bulgari au batut din greseala o familie, in timpul unei operatiuni desfasurate in orasul Karadzhali, din sudul tarii, relateaza Sofia News Agency.
Politistii au intrat vineri noapte in locuinta lui Aysel Mustafova si au batut cei patru membri ai familiei acestuia si un oaspete din Turcia. Potrivit NewsIn, fortele de ordine au descoperit abia sambata dimineata ca gresisera adresa.

Sabahtin Mustafov si fiul sau, Kadir, au fost arestati si eliberati imediat ce s-a descoperit greseala.

Fiica familiei, care este studenta la universitatea Plovdiv, a suferit o contuzie si, din acest caz, nu a trecut un examen de luni.
Aysel Mustafova a depus o plangere la politia locala si la toate institutiile relevante fata de modul in care a fost tratata familia sa si cere o ancheta minutioasa si pedepsirea celor responsabili. Mustafova si sotul ei sunt fosti ofiteri de politie.

Ministrul de interne Tvetan Tvetanov si-a cerut scuze public luni de la toti cetatenii bulgari vizati din greseala de politie, in cadrul unei operatiuni ample, desfasurate in weekend, fata de reteaua de prostitutie.

De asemenea, el si-a luat angajamentul sa isi ceara scuze personal si sa combata orice abuz de putere din partea politistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.