Mai multi turisti rusi au fost socati sa vada un magar zburand pe cerul albastru de deasupra Marii Azov, in sudul Rusiei, a precizat, marti, politia.

Incidentul s-a intamplat saptamana trecuta, animalul, legat de o parasuta dusa de vant de-a lungul unei plaje din satul Goloubitskaia, din regiunea Krasnodar, urland de spaima atunci cand zbura deasupra turistilor ce stateau la soare, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea rusa, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant de la politia regionala, Larissa Touchkova, magarul a ajuns in aer ca urmare a unei campanii publicitare improvizate conduse de mai multi antreprenori rusi pentru a atrage turistii catre plajele lor private.

Aceasta scena neobisnuita a atras atentia politiei regionale, care a aflat de afacerea cu "magarul zburator" mai tarziu si a demarat o ancheta.

"Magarul urla si copiii plangeau. Nimeni nu a avut ideea sa sune la politie", a declarat, pentru AFP, Larisa Touchkova.

Oamenii au preferat sa-si scoata aparatele de fotografiat si sa sune la un ziar local. Animalul a fost atat de sus inaltat pe cer incat copiii de pe plaja plangeau si isi intrebau parintii: "De ce a fost legat catelusul de parasuta?", relata saptamana trecuta cotidianul Taman.

Potrivit aceleiasi surse, magarul a fost tarat la aterizare mai multi metri de-a lungul marii, inainte de a ajunge la mal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.