Curtea Constitutionala din Macedonia a decis vineri ca cetatenii au dreptul fundamental de a face sex, relateaza Sofia News Agency.

Mesajul publicat de Curte se refera de fapt la un conflict recent intre ea si cotidianul Vecer, in cadrul caruia ziarul a criticat aspru aceasta instanta pentru ca a declarat neconstitutionala recenta Lege pentru stimularea natalitatii, potrivit NewsIn.

Declaratia, semnata de purtatorul de cuvant al Curtii, Jugoslav Milenkovic, include precizarea ca persoanele care ataca respingerea legii respective de catre Curte "nu ar trebui sa se simta intimidate de consideratiile prezentate de Curte in sfera sexului si pot practica libere relatiile sexuale cu oricine doresc, in limitele decentei si valorilor morale".

Cotidianul Vecer a titrat vineri: "Curtea Constitutionala: F.... de cate ori vreti!"'. Titlul a aparut explicit, fara spatii.

Vecer este considerat apropiat de premierul Nikola Gruevski si acuza Curtea ca sustine partidul rival SDSM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.