O tanara din California a vrut sa se razbune pe fostul prieten si si-a trimis singura sute de mesaje de razbunare si apoi a depus plangeri la politie.
Dupa ce politia, in colaborare cu victimele, a depistat ca totul a fost o inscenare, rolurile s-au inversat. Femeia a ajuns dupa gratii, intr-o celula racoroasa unde va petrece vreme de un an.

Jeanne Mundango Manunga, in varsta de 25 de ani, din Santa Ana, California, a incercat o metoda mai diferita de razbunare demna de filmele cu politisti: si-a inscenat un propriu scenariu de amenintari.

Potrivit Cnet, tanara si-a trimis sms-uri de pe un abonament inregistrat pe numele cumnatei fostului prieten, apoi a mers la aproape 20 de sectii de politie pentru a depune plangeri cu privire la mesajele oribile primite de la acesti doi destinatari.

In urma insistentelor politia a retinut persoanele vizate, iar cumnata reclamantei a fost arestata de 3 ori si a petrecut cateva zile bune la inchisoare din cauza falselor acuzatii. Insa la scurt timp, politia, in colaborare cu victimile au descoperit ca totul a fost on inscenare, iar femeia va sta inchisa timp de un an, sub acuzatia de frauda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.